S

Samis Flytt och Städ

Omdömen (0)

Kontaktperson

Sara Sami

  • BÄCKGATAN 6 LGH 1405, 60347 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Samis Flytt och Städ ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Samis Flytt och Städ

Du väljer plats, vi kommer att ta hand om resten
Som abonnemangskund hos SAMIS FLYTTSTÄD vänjer du dig snabbt vid att ha fräscht och fint hemma. Som företagare vill du att dina medarbetare och du själv ska ha en ren och behaglig arbetsmiljö. Självklart kan vi även ta hand om din företagsstädning – på ditt kontor och övriga lokaler.

Med oss kan du välja städning varje vecka eller när det passar er bäst. Vår personal bär alltid ID-bricka och följer vår personalpolicy noggrant.

​Vi har stor erfarenhet av lokal- och fastighetstäd. Vi städar t.ex verksamheter inom högteknologisk elektronik och tillverkningsindustri. Våra städlösningar för kontor och produktion utgår alltid från varje uppdragsgivares unika behov och förutsättningar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

flyttoch städgruppen

Flexibla, punktliga och trevlig personal!

 

Flytthjälp

Mycket flexibla personal som såg att de tog mer tid än förväntat och fortsätt till slutfört flyttbärning. Lätt att kommunicera med rekommenderar dem stark!! ✅

Omdömen

Samis Flytt och Städ har inte fått något omdöme ännu.