Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Miljösmarta Ö Byggen AB

Om Miljösmarta Ö Byggen AB

  • Ronny Öström

  • Hagstigen 32,621 50 Visby

  • Medlem sedan 2015-12-07

Miljösmarta Ö Byggen AB hjälper alla kunder, som är intresserade av bygg i Visby, Öland eller på Gotland. Vi anlitas både av de kunder som önskar bygga ett hus i Visby och av kunder som vill bygga ett hus någon annanstans på Gotland. Vi bygger även hus åt kunder på Öland. Vi går alltid igenom det tilltänkta bygget tillsammans med kunden. Detta gör att både vi och kunden får en inblick i vad som skall genomföras. Om det finns några oklarheter, så är detta ett ypperligt tillfälle att reda ut dessa.

Vår firma arbetar efter konceptet att kunden alltid skall vara nöjd. Vi eftersträvar därför att alla kunder skall vara 100 procent nöjda, när deras projekt är genomförda. Vi låter alltid kunden avgöra, när han eller hon anser sig vara nöjd med vårt arbete och när projektet således skall avslutas. Vi avslutar aldrig något projekt innan kunden är helnöjd.

Om du har några frågor, så är du självklart välkommen att kontakta oss. Vi kontaktas enklast via telefon.

Välkommen till oss på Miljösmarta Ö Byggen.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.