Företagets logotyp

ROLION AB

Kontaktperson

Arbetsledare Eduard

  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ROLION AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ROLION AB

Välkommen till Rolion AB!

Vår affärsidé är att vara en hängiven, innovativ totalentreprenör som alltid levererar ett förstklassigt resultat i rätt tid. Vi har stor vana av att arbeta med allt från stora nyproduktioner till den enskilde privatpersonens badrum. Ambitionen är att uppnå ett gott resultat och överträffa kundens höga förväntningar.

Vår avdelning på ROLION AB för byggentreprenader arbetar med allt från husbyggen och försäkringsjobb till mindre specialarbeten med särskilda krav på yrkesskicklighet och flexibilitet. Vi tar hand om hela projektet inklusive upphandling och samordning av de underentreprenörer som kan krävas för exempelvis elinstallationer, ventilation, målning, markarbeten och vvs. För kostnadsfri offert Rolion@chef.net

Kontakta oss gärna för mer information!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Omdömen

ROLION AB har valt att inte visa omdömen.