Företagets logotyp

RocketLabs AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Martin Forsén

  • Torggatan 6A, 28231 Tyringe
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

RocketLabs AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om RocketLabs AB

RocketLabs är en kreativ webbstudio och IT-konsult. Vi grundades i mitten av 2011 och har sedan dess arbetet med att designa och utveckla kraftfulla, skräddarsydda hemsidor och webbapplikationer för stationära och mobila enheter. Applikationer och tekniska lösningar ska vara enkla, roliga och användbara.

Långsiktiga framgångsrika affärer handlar om personliga relationer. Vilket är vår övertygelse, baserat på erfarenhet av att utveckla affärsdrivande och digitala projekt.

Referenser

globedoc.com

Ett startup företag för Innovativ hälsoteknik GlobeDoc kommer att ge innovativ hälsoteknik till privatpersoner, sjukvårdspersonal, kliniker, apotek och sjukhus överallt. Med GlobeDoc kan du ta kontroll över din hälsa, äga alla dina journaler och få full tillgång online. Kontinuerlig hälsokommunikation underlättas och läkemedelsdokumentationen görs interaktiv. - Och det här är bara början i vårt globala medicinska projekt.

 

esportbet247.com

Tjäna pengar på spel! På E-sportbet247 kan du öka spänningen och tjäna pengar på ditt spel med säker vadslagning. Med vårt rankningssystem kan du enkelt hitta spelare på samma nivå som du, Utmana dem i en duell eller skapa / delta i vanliga spel i både snabba och klassiska spellägen.

 

eeway.se

Ditt verktyg för ett lyckat event! Enkel planering, marknadsföring, registrering och biljettförsäljning till event, konferenser, tävlingar, kurser och mycket mer. Använd som extern portal eller integrera direkt med er egen hemsida.

 

Omdömen

RocketLabs AB har inte fått något omdöme ännu.