DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Rexagon AB

Om Rexagon AB

  • Lars Svanberg, Tommy Persson

  • Landsvägen 1971,231 96 Trelleborg

  • Medlem sedan 2016-01-14

Rexagon - Vi gör inte som andra, vi gör det rätt.


Rexagon är företaget med ett brett utbud av tjänster. Företaget som sätter kunder och medarbetare främst. Rexagon är det enda företag du behöver när det gäller allt inom städ- och fastighetsservice.


Rexagon är en lokal samarbetspartner i Skåne med många års erfarenhet inom städ- och fastighetsservice.
– Vi utför alla tjänster med i huvudsak egna medarbetare, till uppdrag som kräver särskild specialistkompetens har vi duktiga medarbetare med relevant utbildning och många års yrkeserfarenhet.


Allt inom städ och fastighetsservice


Rexagon utför kontorsstäd, flyttstäd,  byggstäd, trädgårdsarbete, fönsterputs samt städning i offentlig miljö.

Man erbjuder även en rad special- och saneringstjänster, alla de där tunga och ibland även farliga tjänsterna man inte bör, eller kan, göra själv. Det kan röra sig om allt från sanering till tvätt och städning av utrymmen och platser som kan innebära stora risker, såsom städ och tvätt av tak, fasader och byggen.


– Då vi har ett brett urval av tjänster så är det vårt ansvar att även försöka arbeta så miljövänligt vi kan. Miljöpolicyn är att minimera användandet av kemtekniska produkter, samt att dosera rätt.

Företaget arbetar effektivt för att förhindra onödig överförbrukning. Detta genom att utbilda och informera alla medarbetare gällande dosering och användning av kemtekniska produkter

Glädje - Ärlighet – Relation - Samarbete - Ödmjukhet

– Dessa ord är de byggstenar vi använder i vårt arbete. Våra kunder ska känna att vi står för det vi gör och håller det vi lovar.

Rexagon är noga med att vara ärliga gentemot kunder och uppriktighet är att hålla vad de lovar och uppfylla löften till kunder och medarbetare. Det står också för ett nej till att använda oärliga metoder i verksamheten. Företaget månar om sina anställda, och är kollektivanslutna, vilket innebär en trygghet för våra medarbetares anställningsformer och även marknadsmässiga löner.

Det är positivt med öppenhet mellan företaget och kunderna, samt mellan medarbetare. Målet är att skapa kundrelationer som ger ett långt och varaktigt samarbete.

– Vi är bra på det vi gör och har många trogna kunder. Självklart ska man alltid vara ödmjuk inför uppgiften, inför kunden, att lyssna och respektera diskretion. Att vara medveten om att utan våra kunder så är vi inget.
Vi är det lilla facility-bolaget med den stora kompetensen.



Kontakta oss i dag, så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa dig mer med specialservice, kontorsstädning och övriga tjänster.

Certifikat & intyg

Almega logotyp

Almega

Almega logotyp

Almega

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

Områden

Bjuv
Bromölla
Burlöv
Båstad
Eslöv
Helsingborg
Hässleholm
Höganäs
Hörby
Höör
Klippan
Kristianstad
Kävlinge
Landskrona
Lomma
Lund
Malmö
Osby
Perstorp
Simrishamn
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svalöv
Svedala
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge
+ 13 områden - 13 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.