Företagets logotyp

RBEntreprenad

Omdömen (0)

Kontaktperson

Robin Brännlund

  • Aklejavägen 5A, 19254 Sollentuna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

RBEntreprenad ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om RBEntreprenad

Vi gör entreprenadjobb hemma hos dig!

Saker som vi kan göra är Gräva diken, lägga ut jord, sand, grus, flytta pallar, ta bort stubbar, buskar, ta bort gräsmatta m.m.

Såklart ordnar vi även material och eventuell bortforsling av material

Företaget har en 10tons hjullastare som kan hjälpa till vid större projekt. Där tyngre behövs lyftas, mer jord behövs flyttas ut, eller annat.

Samt en kompaktlastare för att göra så liten skada som möjligt, utrustad med allt från grävaggregat till stubbfräs!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Referenser

Omdömen

RBEntreprenad har inte fått något omdöme ännu.