Företagets logotyp

RÖRPAC AB

Omdömen (2)

R

Patrik Hagström

  • TEGNÉRSGATAN 11 A, 41252 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

RÖRPAC AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om RÖRPAC AB

Rörpac är ett familjeföretag som arbetar med Värmepumpar, VVS och kyla i hela västra Götaland. Med certifierade tekniker står vi redo att leverera kompletta lösningar till villan eller fastigheten. Genom att sköta hela processen garanterar vi att allt fungerar optimalt och energieffektivt. Personlig kontakt erbjuds från start till mål.
Vill du spara pengar och hjälpa miljön? Det kan du göra genom att installera en bergvärme- eller luftvärmepump. Klimatsmarta värmesystem sänker din förbrukning genom att hämta förnyelsebar energi från naturen. I vårt breda sortiment av värmepumpar finns världsledande tillverkare som NIBE och PANASONIC. Vi är idag en av fem samarbetspartners med NIBE i Göteborg, vilket innebär trygga garantier och försäkringar på ditt värmesystem.

Vad händer när du kontaktar oss?
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor kring våra produkter och tjänster. På begäran av dig kan vi sedan komma på besök för att reda ut vilken lösning som passar dina behov och förutsättningar bäst. Kostnadsfri offert ges på begäran. Eftersom vi vill att du ska känna dig trygg med din investering värnar vi om öppen kommunikation. Hör gärna av dig med frågor och funderingar!

VVS
Är du ute efter en professionell och erfaren VVS-montör i Göteborg har du kommit helt rätt. Från planering till löpande service klarar våra flexibla tekniker alla utmaningar.

Värmepumpar
I det stora sortimentet från NIBE finns en värmepump för varje hus. Vi sköter hela projektet från försäljning till installation och service.

Service av NIBE:s värmesystem
Vi kan stolt säga att NIBE är vår största leverantör av värmepumpar, självklart erbjuder vi service på hela deras produktkatalog.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Läs mer

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

Omdömen

avatar
via Golvvärme (vattenburen), Sävedalen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Rörmokare, Västra Frölunda

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga