P

Pyramiden Bonny Brigel AB

Omdömen (2)

P

Bonny Brigel

  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Pyramiden Bonny Brigel AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Pyramiden Bonny Brigel AB

Pyramiden Bygg AB är ett företag som erbjuder helhetsentreprenad där inga uppdrag är för stora eller för små. Vi har 30 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med takarbeten från takpannor till plåtarbeten, översyn av takventilation, fotplåt, hängrännor och stuprör.

Fasad: Vi utför alla sorters fasadarbeten, allt från byten av fasad till tvätt och måleri.

Inre eller yttre snickerier: Våra snickare utför arbeten både ute som inne och det innefattar till exempel altaner, tillbyggnader, förråd, garage, kök, badrum etc.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Omdömen

avatar

Profesionellt och ansvarsfullt utfört arbete

via Bygga takkupa, Askim

Företaget har utfört arbetet snabbt och effektivt och i samråd med oss. Resultatet blev över vår förväntan. Vi kan varmt rekommendera Pyramiden.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättenöjd!

via Nybyggnation av badrum, Lerum

De kom på utsatt datum. Vi är jättenöjda med resultatet. De jobbade effektivt och proffsigt. Väldigt bra pris och de höll sig exakt till offerten. Vi har absolut inget att klaga på. Rekommenderar Pyramiden!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga