Företagets logotyp

PJ Byggteknik i väst AB

Omdömen (0)

P

Patrick Johansson

  • Industrivägen 19, 43361 Sävedalen
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

PJ Byggteknik i väst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om PJ Byggteknik i väst AB

PJ Byggteknik är ett måleri och snickeri företag som håller hus på västkusten. Vi utför arbeten i och omkring Götaland och Halland.

Vi har ett erfaret team med snickare med hög kompetens i olika expertisområden. Vi erbjuder allt inom bygg och snickeri både ut- och invändigt. Oavsett om det är nyproduktion, utbyggnation eller renovering.

Våra målare erbjuder både erfarenhet och kvalité. Vi utför allt inom måleri både invändigt och utvändigt.

Vi vet att ombyggnationer och renoveringar utan rätt kompetens, planering och hantverkare kan kosta (både tid, tålamod och pengar).
Därför prioriterar vi alla våra uppdrag lika högt. Med noggrann planering och ett tätt samarbete med kunden tar vi fram en hållbar och effektiv lösning.

Vi innehar ett flertal certifikat både i säkerhet, kvalité, kundnöjdhet, garantier och utförande. .

Vårt arbetssätt är alltid att först ta in så mycket information om projektet som möjligt. Sedan bokar vi en kostnadsfri konsultation där vi kommer ut och tittar närmare på projektet tillsammans med kund. Till sist tar vi fram en plan och ett kostnadsförslag.

Surfa gärna in på vår hemsida, facebook- eller instagram sida för att se mer om oss och våra projekt.

www.pjbyggteknik.se, https://www.facebook.com/pjbyggteknik/
https://instagram.com/pjbyggteknik

Tveka inte att kontaktat oss om ni har några frågor 0760223500 alternativt info@pjbyggteknik.se

Med vänliga hälsningar
PJ Byggteknik

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

PJ Byggteknik i väst AB har inte fått något omdöme ännu.