Företagets logotyp

Noels måleri och lokalvård

Omdömen (1)

N

Zijada Murina

  • STYRMANSGATAN 16 LGH 1001, 60226 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Noels måleri och lokalvård ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Noels måleri och lokalvård

Kärnvärden:

Noels måleris kärnvärden har skulpteras över en lång tid och uppnåtts genom att leverera de finaste måleri tjänsterna. Dessa utgör idag våra hörnstenar och vi har aldrig tummat på kvalitén, kompetensen eller några andra vitala aspekter när det kommer till våra projekt. Vi står alltid bakom våra löften och utlovar hög effektivitet på jobbet som vi utför.

Kvalitet
Kvaliteten och effektiviteten på våra jobb säkerställer att du aldrig behöver oroa dig för fakturering av onödiga jobb kostnader. Detta är anledningen till att du just ska “kontraktera” Noels måleri då vi besitter nödvändig expertis och kunskap för att kunna hålla vad vi utlovar.

Miljövänliga
Förutom att värdera din tid, dina pengar och dina visioner, så bryr vi även oss om moder natur. Vi är medvetna om att man inte kan längre förneka att även små felsteg påverkar naturen negativt. Därför har vi tagit en ledande roll i att vara miljövänliga samt använda oss av material som är godkänd av de senaste säkerhetsstandarderna.

Snabbhet
Vår förkärlek för detaljerade, noga planerade förberedelser, men även för vårt noga strukturerad organisation för de projekt som vi åtar oss, är det som gör oss snabbare och effektivare än våra konkurrenter. Vi vill betona att även om vi är snabbare så tummar vi aldrig på kvalitén oavsett projektet betydelse och storlek.

Utmaningar
Vi älskar när en ny klient utmanar vårt kreativa och tekniska kompetens med ett komplicerat och utmanande projekt. Vi främjar innovation och kreativitet, vid sidan av erfarenhet och kompetent utförande, som en del av vår kultur. På grund av detta, har många av våra klienter valt oss för utmanande projekt där komplexa problem löses med hjälp av industri ledande metoder.

Omdömen

profilgranskning avatar

Seriöst företag!

Ett seriöst företag som verkligen håller det dem lovar. Bra priser och trevlig personal med kundfokus. Vi är nöjda och ringer igen när det behöver målas :) /Acke med familj.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga