Företagets logotyp

Niklasson Kakel & Entreprenad AB

Omdömen (3)

N

Peter Niklasson

 • Björbäcksvägen 12A, 45155 Uddevalla
 • Medlem på Dorunner sedan: 2012
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Niklasson Kakel & Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Niklasson Kakel & Entreprenad AB

Vi är ett företag under expansion.
Vår målsättning är att erbjuda tjänster av hög kvalité & service till våra kunder.
Alla underentreprenader har nödvändiga licenser.

Tjänster för privatpersoner & byggherrarna.
* Golv.
* Kakel.
* Klinker.
* Flytspackling.
* Renovering av pooler (ute & inomhus), spa inkl. kakel, mosaik, epoxibeläggning, duk.
* VVS-arbeten.
* El.
* Snickare.
* Grävning.
* Måleri

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Fogfritt golv

Läs mer

Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG) bildades för att ge möjlighet till seriösa entreprenörer att kvalitetssäkra sitt arbete. För att säkerställa en god arbetsmiljö vid golvläggning har AFG fastställt ett antal krav för auktorisationen där bl.a utbildning i säkerhet och materialkunskap utgör viktiga delar.

certifikatlogo

Måleribranschens våtrumskontroll

Läs mer

Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, är ett samarbete mellan Sveriges Färgproducenter, Sveff, och Måleriföretagen i Sverige med syftet att leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Referenser

Referens Betong-Design.

Foton på betong-design, egen ide' i samarbete Ardex, Sto. Skapas från betong liknande material. Golvet skapas efter mönster & färg val av kund. Mycket tåliga golv.

 

Referens

Klinker Beklädnad av gammal spis.

 

Referens.

Badrumsrenoveringar.

 

Omdömen

profilgranskning avatar

Badrummen är jättefina

via Badrumsrenovering, Uddevalla

Härligt med totalentrepenad så man själv bara kan flytta in när det är klart!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
profilgranskning avatar

Jobbet blev snabbt och proffsigt utfört!

via Avlopps- & brunnsrengöring, Trollhättan

Det enda är att rörmokaren berättade att de kommer att ta betalt för två(!) arbetstimmar + resa från Uddevalla. Jobbet tog 20 minuter att utföra. Är det verkligen rimligt förfarande? Kan man ta ut resa för att man ska utföra ett jobb? Jag kommer nog inte att vilja anlita någon igen som har en sån lång resa nästa gång. Synd.

Svar från Niklasson Kakel & Entreprenad AB

Hej Linda. Tråkigt att du tycker så, men ingen jobbar gratis tyvärr, vi hade 80 min resväg .( hyra av rens maskin ingår med 450 kr). Många tycker nog att det är en liten kostnad för att få en golvbrunn med stopp rensad. Mvh. Peter

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
profilgranskning avatar

Trevliga

via Vattenläcka, Munkedal

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga