Företagets logotyp

NFOM Norra Skåne AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Tomas Persson

  • BÅGVÄGEN 44, 28140 Hässleholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

NFOM Norra Skåne AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om NFOM Norra Skåne AB

Nya Fönster & Montage erbjuder en tjänst där vi säljer och monterar fönster, dörrar och lyftglidpartier. Vår målsättning är att leverera moderna produkter med bra garantier till bästa möjliga pris.
Fönster med hög prestanda är en förutsättning till ett lyckat fönsterbyte, lika viktigt är det med rätt hantverkare.

Vi har våra egna hantverkare med flera års erfarenhet av olika projekt, då detta säkerställer kvalité i hela ledet ger vi 10 års garanti på både produkter och montage. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

avatar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga