Företagets logotyp

MV Bygg Skellefteå AB

Omdömen (2)

M

Jocke Johansson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

MV Bygg Skellefteå AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om MV Bygg Skellefteå AB

Det lilla företaget med de stora ambitionerna att göra dig som kund 100% nöjd. En nöjd kund betyder flera tillbaka!

Vi hjälper dig med alltifrån lilla altanbygget till den omfattande badrumsrenoveringen eller nyproduktion av ert nya fritidshus eller garage.
Även utbyggnader till ditt nuvarande hus.

Arbetsområdet sträcker sig från Umeå till Luleå, men som bas i Skellefteå.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Auktoriserad Rostskyddsmålare

Läs mer

För att säkerställa att god kunskap finns inom rostskyddsområdet finns Auktorisation för Rostskyddsmålning. Auktorisationen är en branschförening som verkar genom att bibehålla höga kompetenskrav på utförare.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

profilgranskning avatar

Nöjd

via Badrumsrenovering, Skellefteå

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
profilgranskning avatar
via Köksrenovering, Skellefteå

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga