Företagets logotyp

MTW Bygg AB

Omdömen (6)

Kontaktperson

Tony Westman

 • Palanders väg 9, 13649 Vega
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

MTW Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om MTW Bygg AB

Vi gör allt inom bygg
Vi erbjuder allt från tak till markarbeten både utvändigt och invändigt. Nybyggnationer, dräneringar och renoveringar, snickerier, badrum och måleri.
Kontakta oss för mer information!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

avatar
via Slipa och olja utetrall 25 m2, Rönninge

Vi är mycket nöjda med arbetets utförande och snabbhet.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Struliga och hittar på saker

via Utvändig målning, Bromma

Se till att du har allting skriftligt och kom inte överens med arbetarns om något, dom pratar ej svenska och dålig engelska. Skulle inte rekommendera dom.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Blandad kvalitet

via Målning inomhus, Årsta

Inget fel på servicen, men det hjälper ej när delar av arbetet är oproffsigt utfört. Märks att olika personer deltagit. Vissa delar mycket nöjd, andra delar är målade med slipdamm och ibland inte slipat spacklade ytor samt missat vissa delar helt vilket ser väldigt oproffsigt ut. Bra respons när jag påtalade felen vid 3 tillfällen men ändå blev inte allt åtgärdat enligt önskemål. Medarbetare/underleverantör drar tyvärr ner betyget.

Svar från MTW Bygg AB

Hej och tack för ditt omdöme Yvonne. Detta kan bara göra oss bättre.Vad tråkigt att du upplevde att vi inte kunde leverera upp till dina förväntningar därför vill vi lämna ett resultat som du ska vara nöjd med. Tyvärr så har vi haft en del problem med vår extra sommarpersonal som nu är åtgärdat. Naturligtvis fixar vi till det du inte är nöjd med kostnadsfritt.Önskar dig en fortsatt trevlig dag.Med vänliga hälsningar MTW Bygg AB

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Helnöjd.

via Målning & tapetsering, Solna

Svar från MTW Bygg AB

Halloj där Härligt att höra! Med vänliga hälsningar MTW Bygg AB

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd med tapetseringen. Trevliga, pålitliga, personligt bemötande!

via Tapetsering, Gustavsberg

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd!

via Målning inomhus, Hägersten

Fick ett väldigt bra bemötande av MTW Bygg och fick stort förtroende. Vi målade om vårt sovrum (tak, väggar och bytte golvsocklar) och vi är mycket nöjda! Allt blev kanonbra! Kan verkligen rekommendera MTW Bygg!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga