Företagets logotyp

M&M VVS o Byggservice AB

Omdömen (3)

M

Samuel Stanley

 • Lommövägen 4, 57173 Stensjön
 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

M&M VVS o Byggservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om M&M VVS o Byggservice AB

Vi är ett mindre företag inriktat på renoveringsarbeten i villor och lägenheter samt nyproduktion. Trots vår storlek har vi en bredd i vårt kunnande som gör det möjligt för oss att åta oss helentreprenader, där vi ansvarar för hela arbetet. M&M Renoverar har lång erfarenhet av renoveringsarbeten och VVS-system, vi utför installationer som reparationer – vi vill göra det enkelt för dig som kund. Du behöver aldrig ha kontakt med mer än en hantverkare.

Företagets kundkrets utgörs huvudsakligen av privatpersoner och mindre företag i Småland – Höglandet. Kontakten med kunderna präglas av stor lyhördhet och engagemang – att kunden blir nöjd är vår första prioritet.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Kök renovering

 

VVS

Bathroom

 

Badrum

 

Bathroom

 

Kök

 

Bathroom

 

Omdömen

avatar

Otroligt bra

via Lägga 50-100 kvm råspont, Habo

Vi tog in M&M Byggservice när vi skulle fixa till våran vind samt lite VVS arbete. Fantastiskt bemötande, bra pris, och utförandet blev kanon bra. Rekommenderas starkt!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabbt och enkelt.

Snabbt svar och lyckades klämma in oss i ett tajt schema. Fint resultat!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Diverse VVS installationer, Grimstorp

Snabbt svar vid förfrågan, snabbt och bra utfört arbete!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga