M

Mielka Bygg AB

M

Arek Mielka

  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Mielka Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Mielka Bygg AB

VÄLKOMMEN TILL MIELKA BYGG AB
Om du ska bygga om eller renovera är vi ditt självklara val och vi hjälper dig från början till slut med smarta lösningar inom bygg, snickerier, målning, fönster, dörrar, golv, terrasser och mycket mer.

TÄNK PÅ KLIMATET, SPARA PÅ VÄRMEN!
Att byta fönster till energisnålare fönster innebär en rejäl sänkning av din uppvärmningskostnad av bostaden. Det går åt mindre energi att värma upp bostaden, du slipper elda för kråkorna och du får samtidigt fönster som håller i många år framåt. Vi hjälper dig med fönsterbyte, snabbt, enkelt och effektivt. Att ha bra dörrar är också ett steg i att minska alla draghål du har i huset, och vi kan det här med att byta dörrar vare sig det gäller att gå från en bredare till en smalare eller en smalare dörr till en bredare.

KONTAKTA OSS
När du behöver ett byggföretag som hjälper dig så kontakta oss via telefon, mejl eller via vår Facebooksida. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Vi har F-skattsedel och du kan använda din rätt till rotavdrag hos oss.
Mielka Bygg AB ditt enkla byggföretag som hjälper dig med stort och smått. Varmt välkommen till oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Mielka Bygg AB har valt att inte visa omdömen.