Företagets logotyp

Metropolis Arkitekter AB

Omdömen (2)

M

Jacob Bellander

  • Strindbergsgatan 35, 11531 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Metropolis Arkitekter AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Metropolis Arkitekter AB

Metropolis ägs och drivs av Jacob Bellander och Caspar von Vegesack. Kontoret har vi en bred kunskapsbas att stå på med erfarenheter från bl a stadsplanering, äldreboenden, förskolor, bostäder och kontor. De flesta projekt vi jobbar med är vi med i från skiss till färdigt hus. Det är så vi vill jobba och det är då projekten blir som bäst.

Verksamheten genomsyras av en ambition av att göra arkitektur som håller över tid, både vad gäller miljö och utformning. En stark miljöambition resulterar i en arkitektur som tar tillvara platsens förutsättningar med materialval av hög kvalité.

Metropolis jobbar alltid i nära kontakt med sina beställare och deras projekt. Kundens tankar och idéer analyseras och tolkas och konkretiseras i form av ritningar och bildmaterial. Detta ligger sedan till grund för en fortsatt lyhörd dialog tillsammans med kunden tills man når ett resultat som kunden känner sig nöjd och trygg med.
Metropolis är gärna med i hela processen från idé till färdigt hus och har god vana av processens alla skeden så som skisser, bygglov, kontakt med myndigheter, bygghandlingar osv.
Vi har även samarbeten med konstruktörer, VVS:are, elektriker, byggare mm. och kan därför också bistå med kontakter för att driva projektet vidare och agerar även projektledare om så önskas.

Tveka inte att höra av dig om du funderar på att bygga nytt eller bygga ut, små som stora projekt.

Arkitektur är vår passion och vi brinner för det vi gör!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Omdömen

avatar

Jättenöjd!

Vi fick hjälp med att rita en tillbyggnad på vår villa. Vi fick verkligen den hjälp vi önskade. Jacob var lyhörd mot våra tankar, men kom även egna idéer, som var bra.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Samarbetsvilliga och flexibla. Alltid snygga resultat

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga