Maja & Company AB

Om Maja & Company AB

  • Jessica Andersson

  • Mattisagata 8,432 75 Träslövsläge

  • Medlem sedan 2018-12-14

Vi hjälper dig med renovering

I halmstad, varberg, hyltebruk, laholm & falkenberg

-Murare
Vi är ett TEAM erfarna murare med gedigen yrkeserfarenhet som utför alla typer av murningsarbeten såsom tegelmurning, blockmurning med hålstensbetong, lecablock eller poro-thermblock. Vi kan även hjälpa dig med renovering av din murning till exempel omfogning av tegelfasad, renovering av tegelfasad med sprickor och hål eller tegelbalks byte.

-Kakel & Klinker
Våra duktiga hantverkare är proffs på kakel, klinker, väggar, golvvärme, tätskikt, rivning och ombyggnad. Vi håller det vi har lovat kunden genom att strikt respektera fastställda tidsramar och följa upp byggplanen. Kontakta oss för din offert redan idag!

-Putsningsarbeten
Fasaden är ansiktet utåt och det första intrycket en besökare får av fastigheten. Det ska inte bara vara snyggt utan även fungera som skydd mot väder och vind. Ett viktigt moment inom murningsarbetet är fasadputsning som vanligtvis utförs utvändigt, oftast på husets fasad. Puts av fasad förlänger livslängden på fasaden och ökar husets värde betydligt.

-Håltagning
Vi utför arbeten från Varberg i norr till Helsingborg i söder med omnejd och utför sågning och håltagning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong. Vi tar uppdrag från både byggföretag, fastighetsbolag och privatkunder.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.