Företagets logotyp

M.A Bygg i Borås AB

Omdömen (1)

M

Magnus Aaberg

  • Syréngatan 18B, 50731 Brämhult
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

M.A Bygg i Borås AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om M.A Bygg i Borås AB

Vi vill skapa en trygg renovering hos våra kunder, vi ser till att kunden alltid vet vad vi gör och vad vi har gjort. Vårat mål hos alla våra kunder är att du som kund ska känna att du kan rekommendera oss till när och kära, då vet vi att vi har lyckats. Vi har alltid rätt priser med en service som vi själva hade önskat oss.

Vi utför bland annat
Altaner
Köksrenovering
Om och Tillbyggnad
Rivning
Fasader
Takbyten
Golv-läggning

Kontakta oss idag!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

avatar
via Badrumsrenovering, Ulricehamn

Har ingen erfarenhet av badrumsrenovering sen innan. Men badrummet blev jättefint och vi är nöjda!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga