Företagets logotyp

Möbelkillarna AB

Omdömen (2)

M

Mikael

  • Lommavägen 39, 23235 Arlöv
  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Möbelkillarna AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Möbelkillarna AB

Välkommen!

Vi gör det enkelt att flytta..

Flyttföretaget med riktigt bra rutiner, smidiga lösningar, trevliga medarbetare och bättre priser. Med våra prisvärda flyttpaket får du enkelt en prisbild av vad just din flyttning kan komma att kosta.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

Referenser

Inter IKEA Systems Service AB, Helsingborg

UPPDRAGET IKEA skulle renovera sitt huvudkontor på Väla, och under tiden flytta till ett tillfälligt kontor. Flyttningen omfattade 200 arbetsplatser samt montering av nya möbler och inredning i de nya tillfälliga lokalerna. Huvuddelen av flytten utfördes under en helg för att minska produktionsbortfall för IKEAs personal LÖSNINGEN Möbelkillarnas vana montörer monterade och inredde de nya kontoren veckorna innan flytt tillsammans med IKEAs egen personal. Själva flytten organiserade Möbelkillarna genom att skapa en kedja av fordon mellan de olika lokalerna. RESULTATET När de anställda gick hem på fredagen tog de med sig sina personliga saker och på måndag morgon kunde de ta med dem till jobbet i de färdig inredda, nya tillfälliga lokalerna.

 

Lunds Kommun

UPPDRAGET Lunds Kommun stod inför den stora utmaningen att renovera samtliga av kommunens äldreboende. De äldre inneboende hade sina egna saker som behövde packas och flyttas. Känsligheten för att störa och oroa de inneboende var en stor utmaning, som absolut inte fick äventyras. LÖSNINGEN Möbelkillarna satte ihop ett noggrant utvalt team av utbildade medarbetare för att organisera och hantera det känsliga uppdraget. RESULTATET Möbelkillarna anlände på överenskomna tider. Utav de tusentals ägodelar, möbler och saker som flyttades var endast ett fåtal möbler repade, och detta fixade Möbelkillarna på ett snabbt, betryggande och tillfredsställande sätt. Möbelkillarnas medarbetare var mycket tillmötesgående och ingen hade kunnat hantera uppdraget och framförallt inte kontakten med de inneboende på ett bättre sätt.

 

Omdömen

avatar

Mycket nöjd, snabbt och smidigt. rekommenderas varmt +++++++

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Kan verkligen rekommendera

Mycket trevlig personal samt varsamma med alla möbler vid flytt.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga