{[ message.text ]}

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Mälardalens Kyl & Ventliation AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Mälardalens Kyl & Ventliation AB

Vi är återförsäljare för Evi Heat, som har ett brett sortiment av robusta, högpresterande och prisvärda markvärmepumpar som enkelt går att kombinera med olika värmekällor. Evi Heat är ett svenskt företag som utvecklar egna värmepumpar med fokus på långsiktighet, prestanda och ekonomi.

Så fungerar det
Till skillnad från luft-luft, luft-vatten och frånluftsvärmepumpar är installationen av en bergvärmepumpen betydligt mer komplicerad, då energin hämtas ur borrhål i marken som kan vara upp till 200m djupa. Det krävs tillstånd för att borra och installera bergvärme

I borrhålet placeras ett slangsystem, i vilket ett flytande medel värms upp av berget. På detta djup kan det vara ända upp till 15 grader varmt, och då temerpaturen i stor sett är konstant året runt fungerar systemet lika bra på sommaren som på vintern.

Slangsystemet i berget avger sin värme till köldmedlet i värmepumpens förångare. En kompressor ökar trycket i köldmedlet, varvid temperaturen höjs. När trycket minskas i kondensatorn återgår köldmedlet till flytande form och avger sin överskottsenergi sin till husets värmesystem.

Varför ska du välja en bergvärmepump?

* Mycket driftsäkert system med lång livslängd
* Trygg, säker och miljövänlig uppvärmningsteknik oavsett husstorlek
* Går att installera även på små tomter

Installera bergvärme
Arboga
Fagersta
Hallstahammar
Kungsör
Köping
Norberg
Sala
Skinnskatteberg
Surahammar
Västerås

Certifikat & Intyg

Mälardalens Kyl & Ventliation AB har inte lagt in några certifieringar ännu.

Referenser

Mälardalens Kyl & Ventliation AB har inte lagt in något referensjobb ännu.

Mälardalens Kyl & Ventliation AB har inte fått något omdöme ännu.

Karta