Företagets logotyp

Lundgrens El-Installationer Vikbolandet-Norrköping AB

Omdömen (0)

L

Fredrik Hermansson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Lundgrens El-Installationer Vikbolandet-Norrköping AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Lundgrens El-Installationer Vikbolandet-Norrköping AB

Det som började på Vikbolandet för 60 år sedan är idag ett modernt elföretag som säljer, projekterar och servar alla typer av el, tele, data- och säkerhetsanläggningar. Bland våra kunder finns allt från butiker och kontor till industribyggnader och stora fastighetsägare.
I dag finns en mängd intelligenta lösningar som sparar energi, ökar säkerheten och öppnar en ny värld av visuella effekter. Vi följer den tekniska utvecklingen med stort intresse och låter gärna vår kunskap bli en del av din helhetslösning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

Omdömen

Lundgrens El-Installationer Vikbolandet-Norrköping AB har inte fått något omdöme ännu.