Företagets logotyp

Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB

Omdömen (0)

L

Katja Ludwig

  • Gamla Kronvägen 10, 433 33 Partille
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB

Nöjd-kund-garanti
Det finns många sätt att utföra ett projekt. Med mångårig erfarenhet och god föreställningsförmåga antar vi utmaningar och eftersträvar alltid de bästa lösningarna. Vill du ha något unikt är vi glada att kunna hjälpa dig. Hos oss tar idéerna aldrig slut och vi nöjer oss först när du är nöjd.
Kvalitet
Kvalitet är av största betydelse för att du ska bli en nöjd kund. När vi är färdiga ska du kunna njuta av resultatet under många år utan några överraskningar. Med kunnighet, ansträngning och gott hantverk liksom bra material gör vi allt för att kvaliteten ska hålla år efter år.
Personlig service
Varje projekt är unikt. Varje person har sina egna föreställningar och drömmar. Vi ser till att resultatet blir som du föreställt dig. För att detta ska kunna åstadkommas lyssnar vi, ändrar efter önskemål och skräddarsyr beställningen så att den passar. Vi finns tillgängliga när frågor dyker upp och är alltid lyhörda för dina funderingar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Referenser

Badrumsrenovering i Fiskebäck

Badrum med inbyggd badkar och med plattor i stor format och 1mm fog.

 

Dusch och relax i Göteborg

Stort badrum med fristående rund dusch, mosaiksättning och stora plattor 1mm fog

 

Litet badrum i Göteborg

Litet badrum med mosaikdetaljer och snygg handfat. Fint och elegant på få kvadratmeter.

 

Pool i Åsa med havsutsikt

Pool med infinity (överrinning) - möter havets blå. Betongstomme, inklädnad med glasmosaik Altanen består av Cumaro trä som ger en fantastisk kontrast och varm känsla när man tar en vilopaus i solen

 

Poolhus i Nyköping

Poolhus och pool med relaxavdelning, kök och gästrum. Totalentreprenad från ritning till komplett utförandet.

 

Badrum med nybyggnation av takkupa

Renovering av badrum på takvåning med tillbyggnation av takkupa för större utrymme och ljusinsläpp.

 

Köksrenovering i Ytterby

Totalrenovering av kök, klinkerläggning på golv och montering av häftig röd väggkakel

 

Badrumsrenovering i Ytterby

Elegant och tidlös vit badrum, plattor med större format, infällda ledningar, spotlights i taket och smakfull möblering

 

Pool med rund röd trappa

Det är oftast detaljerna som gör skillnad. Här valde man att klä in en rund trappa i rött och då krävs det verkligen gediget hantverk. Var enda liten mosaikbit är satt på plats så att rundningen blir perfekt.

 

Omdömen

Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB har inte fått något omdöme ännu.