Företagets logotyp

LIDBYGG&VVS AB

Omdömen (0)

L

Per Johansson

  • Vänersol AB, Linspelsgatan 2, 53140 LIDKÖPING
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

LIDBYGG&VVS AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om LIDBYGG&VVS AB

Renovering, reparation, ombyggnad, utbyggnad
De flesta av oss bor eller jobbar inte i hus som designats av Antoni Gaudi, Gustave Eiffel eller Stephén Sauvestre. Men alla fastigheter och miljöer förtjänar att behandlas och förädlas med samma kärlek och omsorg som de stora klassiska byggnaderna. För oss är det viktigt att kunna ge den tid, omsorg, kunskap och i en bildlig mening även den kärlek som behövs för att göra ett högkvalitativt arbete som gör dig som kund nöjd och som gör oss som hantverkare stolta.
Självklart måste vi anpassa oss till de förutsättningar som du som kund ställer upp, såväl kostnadsmässigt som tidsmässigt, men vi försöker alltid göra det lilla extra utan att det för den skull ska kosta mer pengar. Vi utför i princip alla förekommande typer av arbeten som görs vid renovering, reparation och ombyggnad av kommersiella fastigheter i olika miljöer som bostadsfastigheter, såväl flerbostadshus som enfamiljshus.
Vi erbjuder såväl totalentreprenader i samverkan med våra samarbetspartners inom plåtslageri och elektriker som arbeten som utförs på löpande räkning. Du som kund ställer upp krav och önskemål på material- och färgval, projektplanen omfattar start- och sluttidpunkt och priser, betalningsvillkor och garantier som görs tydliga.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

LIDBYGG&VVS AB har inte fått något omdöme ännu.