Företagets logotyp

LDK Clean

Omdömen (1)

L

Tony

  • Åkermans väg 5, 24138 Eslöv
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

LDK Clean ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om LDK Clean

Välkommen till oss på LDK Clean!

LDK Clean är ett ungt och innovativt företag som vill växa inom denna sektor, genom att utmärka oss med noggrant utfört arbete.

Vårt företag är ett familjeföretag som koncentreras i första hand på kvalitet av våra tjänster. Vi städar i hela Skåne område och utför bl.a. Lokalvård av Kontor, Fönsterputs, Byggstäd, Flyttstäd, Storstäd, Hemstäd. Till förfogande för detta har vi modern egen utrustning.

Vi beaktar och anpassar oss till kundens krav av att använda miljövänlig rengöringsmedel. Vi utför såväl löpande enl. avtal som enstaka uppdrag med kvalitetssäkring. Ldk Clean innehar F-skattebevis samt ansvarsförsäkring hos TRYGG HANSA 10.000.000 Kr

Frågar du oss är det här bara början. Vi kommer alltid att fortsätta utvecklas. Hos oss ska du alltid få ut mer än hos någon annan. Precis som det borde vara. Hoppas ni finner vårt företag intressant och att ni hör av er till oss.

Vänliga hälsningar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

Referenser

Linnea, Flyttstädning

Otroligt nöjda med resultatet! Allt gick superenkelt, snabbt och smidigt. Vi var ute lite i sista sekund när gäller städningen, trots att dem var fullbokade ordnade Toni till en sen kväll så det blev städat innan tillträde

Lina, Kontorsstädning

Supernöjda! Fortfarande efter 2 år hos oss är det minst lika ordentligt städat. Företag brukar oftast slappa ner efter ett tag men ldk clean håller upp kvalite!

Bo, Byggstädning

Mycket flexibelt och bra städföretag. Ställde upp trots sen beställning och gjorde ett utmärkt arbete. Jag kan varmt rekommendera detta städföretag.

Omdömen

avatar
via Flyttstädning 32 kvm, Lund

Hyresvärden gjorde nedslag på att man våttorkat golven. Skulle tydligen endast fuktmoppas. Man missade att rengöra en kryddhylla över spisen. I övrigt är vi mycket nöjda med städningen.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga