Företagets logotyp

KrÅs Ventilation AB

Omdömen (0)

K

Toivanen Kristoffer

  • Pärlhakevägen 21, 83161 Östersund
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

KrÅs Ventilation AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om KrÅs Ventilation AB

KrÅs AB är verksamt i Stockholm & Jämtland, våra dotterbolag heter KrÅs Ventilation AB och KrÅs Förvaltning AB.

Målet med vår verksamhet är att skapa en trivsam och hälsosam vistelsemiljö inomhus, oavsett om det gäller din hem- eller arbetsmiljö. Det gör vi genom att erbjuda dig bred kompetens och kunskap inom ventilation och teknisk förvaltning.

KrÅs AB drivs av Kristoffer Toivanen och Åsa Tjulin. Koncernen har vuxit fram som en expansion av det forna familjeföretag AMA Ventilations AB.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Funktionskontrollanterna i Sverige

Läs mer

Medlemmar i Funkis deltar i branschens besiktningsverksamhet av ventilationsanläggningar och byggnaders inomhusklimat. Detta innebär att ta ansvar för det yrkestekniska genomförandet, samt att tillgodose myndigheternas krav.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

KrÅs Ventilation AB har inte fått något omdöme ännu.