Företagets logotyp

Kolbs Bygg och Entreprenad

Omdömen (2)

K

Lisette Kolb

  • Björkallen 36, 31333 Oskarström
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kolbs Bygg och Entreprenad ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kolbs Bygg och Entreprenad

Vi utför alla sorters snickeri och smidestjänster, servicearbeten, renoveringar, nybyggnationer, totalentreprenader.
Dörr och fönsterbyten, takläggning.
-Arbetar både mot företag och privatkunder.

Se bilder och referenser på utförda jobb "här"

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Uterum

 

Pergola

 

Köksrenovering

 

Trappa

 

Stentrappa

 

Smidesgrind

 

Fansk balkong räcke med smideskonst

Smide på gammalt vis

 

Dörrparti byten

 

 

Omdömen

avatar

Supernöjd

Stort eloge för deras ihärdighet trotts motgångar och deras bemötande gentemot oss som kunder. Kolbs bygg rekommenderas 7 dagar i veckan året runt. Hatten av.....

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd

Många olika projekt samtidigt vilket gör att det tar lite väl lång tid ibland men inte bara deras fel heller. Arbetet de gjort är vi dock mycket nöjda med.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga