Företagets logotyp

Kent Adolfsson Måleri Aktiebolag

Omdömen (1)

K

Kilander, Håkan Lars

  • Exportgatan 30, 42246 Hisings Backa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kent Adolfsson Måleri Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kent Adolfsson Måleri Aktiebolag

Adolfsson Måleri AB har funnits i över fyrtio år och har idag ca. 30 anställda, inkl. tjänstemän. Vi utför all slags måleri – stort och smått, inomhus och utomhus. Till våra kunder hör kommuner och landsting, bostadsrättsföreningar, byggföretag och privatpersoner m.fl.

Vi är medlemmar i Målaremästarna, och innehar miljödiplomering. Vi är anslutna till ID-06, vilket är byggbranschens legitimationssystem.

Nöjd kund-garanti
Det ska kännas tryggt att köpa måleri av Målaremästarnas medlemmar, därför erbjuder Adolfsson Måleri en extra garanti på två år för utfört arbete.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

avatar
via Målning inomhus 80 kvm, Hisingen

Dom gjorde ett mycket bra jobb,jag är helt nöjd. Dessutom hade dom ett trevligt och roligt bemötande.

Svar från Kent Adolfsson Måleri Aktiebolag

Det tackar vi för, alltid trevligt med nöjda kunder. Håkan

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga