Företagets logotyp

Kakel Landet

Omdömen (0)

K

Hamid Rahimi

  • CLAESSONSGATAN 2, 41656 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kakel Landet ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kakel Landet

Kakellandet är ett litet företag som arbetar med badrumsrenoveringar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Sedan företaget startades 1999 har vi jobbat hårt med kvalite och byggt upp en marknadsföring som helt går ut på att vi förlitar oss på våra nöjda kunder som sprider vidare bra budskapet om oss. För dig som kund erbjuder vi hantverkare som har rätt känsla och kompetens för att Ni ska känna sig trygga genom hela byggprocessen. Alla våra hantverkare har våtrumscertifikat och har genomgått kurser hos byggkeramikrådet samt hos våra leverantörer som tillhandahåller tätskikt.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att renovera badrum. Våra kunder är mestadels privatpersoner men vi arbetar också gentemot bostadsföreningar. Vi erbjuder våra kunder total entreprenad på badrum, våtutrymmen och övriga snickeriarbeten.
Vi har nära samarbete med andra yrkesgrupper som el- och VVS-montörer.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Referenser

Omdömen

Kakel Landet har inte fått något omdöme ännu.