Företagets logotyp

Joiner Snickeritjänst

Omdömen (0)

J

Pawel Kolesnik

  • BERGSVÄGEN 6 LGH 1203, 14830 ÖSMO
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Joiner Snickeritjänst ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Joiner Snickeritjänst

Joiner Snickeritjänst är ett färdig etablerad företag, som har sin sätte i södra Stockholm.
Företaget har bred kunskap och lång erfarenhet inom byggnation.
Vi gör allt från mindre service/underhållsarbeten till färdiga hus.
Våra kunder är viktiga, därför lovar vi att:
Komma på avtalad tid. Utföra arbeten som avtalat, snabbt och professionellt. Har med det som vi behöver, både verktyg och material. Vi vill "störa" så lite som möjligt. Vi städar efter oss när vi är färdiga. Vi avslutar arbeten på avtalad tid. Endast fakturerar det som är överenskommet.
Vi vänder oss mot företag och privatpersoner. Inga jobb är för stora /för små

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

Omdömen

Joiner Snickeritjänst har inte fått något omdöme ännu.