{[ message.text ]}
M

Mats Jensen

  • Medlem på Dorunner sedan: 2009
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Jensen i Roslagen Snickeri AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Jensen i Roslagen Snickeri AB

Jensen Snickeri AB tillverkar måttanpassade kök efter kunds önskemål. Hel massiva kök,fanerade stommar eller målade/lackade. Beslag som fullutdragslådor,hörnskåpsutdrag,handtag,ledbelysning mm av högsta kvalitet.
Vi tillverkar även garderober,bokhyllor,inredning,möbler mm.
Till företag,offentlig miljö,privat

JENSEN SNICKERI AB är medlem i STHLM Snickarmästarförening samt STHLM Hantverksförening.

Kontakta oss för ett kundbesök och en kostnadsfri offert både i Roslagen och i Storstockholmsområdet.

Inredning butik
Inredning hem & homestyling
Inredning kontor & fastighet
Köksrenovering
Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Enköping
Haninge
Heby
Huddinge
Håbo
Järfälla
Knivsta
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tierp
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Uppsala
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Älvkarleby
Österåker
Östhammar

Certifikat & Intyg

Referenser

Jensen i Roslagen Snickeri AB har inte lagt in något referensjobb ännu.

Stort skrivbord i massiv ek, samt soffbord

Anlitade Mats för att tillverka och montera ett stort platsbyggt hörnskrivbord i massiv ek. Mycket trevligt bemötande och service utöver det vanliga. Slutresultatet är väldigt proffsigt och noggrant. Då jag själv är ganska pedant är jag glad att jag hittade Mats för detta, då jag sannorlikt inte blivit nöjd om jag anlitat någon annan med lägre ambitionsnivå.

Eftersom att blev så pass nöjd med detta, så beställde jag även ett soffbord som Mats tillverkade efter min egen ritning. Även detta i massiv ek, som behandlats med en vit hårdvaxolja. Blev hur snyggt som helst.

Jag kan utan problem rekommendera Mats, själv kommer jag definitivt anlita honom igen. När det dyker upp någon ny idé!

Bara ett helt vanligt generellt omdöme

Vi har haft mycket med Jensen (Mats) Snickeri att göra då vi kontinuerligt beställer platsbyggda snickerier till vår gård i Roslagen, allt från dörrar till skåp till sista-minuten specialstorleks-bänkskivor i massiv valnöt (som levererades efter 4 dagar). Vi använder Mats eftersom han alltid svarar, alltid snabbt ger en offert, alltid gör det han ska och lite till, alltid är villig att klämma in något och jobba lite senare för att man ska få det man vill ha, är extremt duktig och inte lämnar något åt slumpen.

Platsbyggd bokhylla sekelskiftesstil

Mats byggde en platsbyggd bokhylla i massivt trä och sekelskiftesstil i vår 1920-talslägenhet. Med lyhördhet lyckades han realisera våra önskemål och skapade en tidlös klassisk möbel som vi är så nöjda med, ett lyft för hela rummet! Tid och kostnad var realistiska och hölls enligt överenskommelse. Till skillnad från andra snickare som vi fick offerter från byggde Mats en hylla helt i massivt trä, inte mdf. Har varit i kontakt med Mats angående hjälp med andra finsnickerier framöver, rekommenderas varmt.

Vårt nya kök

Fantastiskt roligt med ett nytt kök, vi har verkligen lyckats hitta en köksleverantör som har hjälpt oss att anpassa köket till vårt hus.
Efter att vi besökt de större leverantörerna av, som i och för sig erbjuder väldigt fina kök, kom vi underfund med att de inte kunde anpassa sin leverans till våra önskemål. Tack Mats!
Visst blev det lite dyrare med ett platsbyggt kök men oj vad mycket bättre.

Karta