DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Industrigolvtjänst i Syd AB

Om Industrigolvtjänst i Syd AB

  • Chino Obar

  • MÅLAREVÄGEN 3,294 38 Sölvesborg

  • Medlem sedan 2019-04-03

Microcement
Här kommer lite information om materialet.

Vi armerar alltid, applicerar 4 lager cement samt 4 lager sealers (fläck och repskydd). Vi använder förstklassiga verktyg, detta tillsammans med en utmärkt produkt gör att dammbildningen är minimal. Ni slipper med andra ord bo på en byggarbetsplats under tiden ni väntar på att ert projekt ska bli färdigt. Vi behöver inte heller en massa stora verktyg som tar en massa plats i ert hem i flera veckor som vid många andra renoveringar.

Kakel/klinker kräver extra arbete/material samt har längre torktider. Därav kvm tillägget för applicering på kakel/klinker. Tiden ni sparar, den minimala nedsmutsningen och att slippa alla övriga jobb och merkostnader som en utrivning av kakel/klinker medför gör applicering på kakel och klinker till en extremt bra lösning. Även applicering på tätskikt kräver extra arbete då fix/fog först behöver jämnas ut samt justeras kring silen, därför tillkommer även en kostnad för applicering på tätskikt.

Bänkskivor kräver många extra timmar för handslipning, detaljarbete samt att de små ytorna är mindre gynnsamma för applicering av microcement. Detta gör att lpm priset för bänkskivor/bord ligger högre än för övriga ytor.

Priser:

Vår produkt är inte den billigaste på marknaden, men den är en av de absolut bästa. Vi erbjuder garantier som få andra kan göra, detta tack vare Topciments erfarenhet och kunskap inom microcement. Priserna på golv baseras mycket på storlek av golv, detta då appliceringen effektiviseras betydligt vid större ytor. På väggar förändras däremot inte priserna avsevärt då det inte går snabbare/kvm att färdigställa 5kvm jämfört med 20kvm.

Appliceringen är ett noggrant hantverk som tar från 4 dagar beroende på storlek av arbete.

Garanti:

Topciments proffsprodukter får endast appliceras av certifierade företag. Vi har gått en kurs tillsammans med Designcement och Topciment och blivit certifierade för att använda deras produkter. Detta gör att vi kan lämna väldigt bra garantier på våra jobb.

Garantin gäller mot sprickor i microcementen, inte om sprickorna uppstår pga sprickor i underliggande material. Om tex en husvägg spricker kommer inte 3mm microcement kunna stå emot, inte heller mot tunga tapp i golvet. Hårdheten på microcementen beror mycket på underlaget, med ett hårt underlag blir hårdheten liknande betong, den är alltså inte oförstörbar. Garantin gäller alltså endast om sprickorna uppstår inuti microcementen. Dessa sprickor kan uppstå i betong och diverse flytspackel, men gör det ej i vår produkt.

Skötsel:

Microcementen ska tas väl omhand, som ett fint trägolv. Tappar man vin, oljor eller liknande ska dessa torkas upp när man ser det för att undvika fläckar. Man får endast tvätta microcementen med vatten eller Ph-neutrala rengöringsmedel, dessa kan ni köpa av oss om så önskas. Vid intresse kan vi även erbjuda en djuprengöring av golv/vägg. Vi rekommenderar (ej ett måste) en djuprengöring var/vartannat år för att ditt golv alltid ska ut som nytt. Vill man behålla den fulla fläck/rep resistansen kan man även lägga på en ny sealer med något års mellanrum (beror på trafiken i rummet/rummen).

Referensprojekt

bild 1 på utfört arbete
bild 2 på utfört arbete

Microcement

Microcement i badrummet på befintligt kakel. Eller nytt badrum från början till slut

2

Microcement

Microcement i badrummet på befintligt kakel. Eller nytt badrum från början till slut

Bild 1 av referensprojekt Microcement
Bild 2 av referensprojekt Microcement
bild 1 på utfört arbete
bild 2 på utfört arbete
bild 3 på utfört arbete
bild 4 på utfört arbete

+2

bild 5 på utfört arbete

Microcement fond vägg

Microcement på en vägg om man vill ha din vägg lite mer personlig lr personlig prägel. Man kan göra så mkt med microcement det är bara låta fantasin flöda

6

Microcement fond vägg

Microcement på en vägg om man vill ha din vägg lite mer personlig lr personlig prägel. Man kan göra så mkt med microcement det är bara låta fantasin flöda

Bild 1 av referensprojekt Microcement fond vägg
Bild 2 av referensprojekt Microcement fond vägg
Bild 3 av referensprojekt Microcement fond vägg
Bild 4 av referensprojekt Microcement fond vägg
Bild 5 av referensprojekt Microcement fond vägg
Bild 6 av referensprojekt Microcement fond vägg
bild 1 på utfört arbete
bild 2 på utfört arbete
bild 3 på utfört arbete
bild 4 på utfört arbete

+2

bild 5 på utfört arbete

Epoxi beläggning

Epoxi beläggning är bra för tung verksamhet lr vill bara ha ett fint design golv (Metallic epoxy golv) så finns det oändliga möjligheter

6

Epoxi beläggning

Epoxi beläggning är bra för tung verksamhet lr vill bara ha ett fint design golv (Metallic epoxy golv) så finns det oändliga möjligheter

Bild 1 av referensprojekt Epoxi beläggning
Bild 2 av referensprojekt Epoxi beläggning
Bild 3 av referensprojekt Epoxi beläggning
Bild 4 av referensprojekt Epoxi beläggning
Bild 5 av referensprojekt Epoxi beläggning
Bild 6 av referensprojekt Epoxi beläggning

Se fler referenser

Dölj referenser

Certifikat & intyg

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Fogfritt golv logotyp

Fogfritt golv

Fogfritt golv logotyp

Fogfritt golv

Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG) bildades för att ge möjlighet till seriösa entreprenörer att kvalitetssäkra sitt arbete. För att säkerställa en god arbetsmiljö vid golvläggning har AFG fastställt ett antal krav för auktorisationen där bl.a utbildning i säkerhet och materialkunskap utgör viktiga delar.

Golvbranschen logotyp

Golvbranschen

Golvbranschen logotyp

Golvbranschen

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Bjuv
Bollnäs
Bromölla
Burlöv
Båstad
Eslöv
Gävle
Helsingborg
Hofors
Hudiksvall
Hässleholm
Höganäs
Hörby
Höör
Karlshamn
Karlskrona
Klippan
Kristianstad
Kävlinge
Landskrona
Ljusdal
Lomma
Lund
Malmö
Nordanstig
Ockelbo
Olofström
Osby
Ovanåker
Perstorp
Ronneby
Sandviken
Simrishamn
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svalöv
Svedala
Söderhamn
Sölvesborg
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge
+ 28 områden - 28 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.