Företagets logotyp

INAARK - Arkitekt och Byggmästare AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Joel Sjögren

  • Krukmakargatan 2, 11851 STOCKHOLM
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

INAARK - Arkitekt och Byggmästare AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om INAARK - Arkitekt och Byggmästare AB

INAARK grundades 2016 av Joel Sjögren och Kristina Ahlström. Kontorets mål är att tillhandahålla god arkitektur och god byggnadskonst till våra kunder. Tillsammans med lokala entreprenörer och producenter erbjuder vi hjälp genom hela byggprocessen, från idé till färdigt hus.

Exempel på våra tjänster:

• Skisser
• Förhandsbesked
• Bygglov
• Kalkylhandling/Bygghandling
• Entreprenad

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Referenser

Tillbyggnad bostadshus, Vrångö, 2016

En tillbyggnad till en gård byggd 1850 med tvättstuga, badrum och tambur. Tillbyggnaden placeras diagonalt i förhållande till huvudbyggnaden på ett för trakten traditionellt vis. Entreprenör: Husbyggarna Larsson AB Snickerier: Patrik Sörman

 

Tillbyggnad/ombyggnad, Ingmarsö, 2019

Tillbyggnad av ett bostadshus med sovrum, gästrum, och tvättstuga. Huset ges en ny enhetlig fönstersättning samt utökad terrass.

 

Verkstad, Ingmarsö, 2020

Ny verkstadsbyggnad med högt sittande fönsterband som i sin gestaltning ansluter till de kringliggande sjöbodarna och varvet intill.

 

Bostadshus, Stockholms skärgård, 2019

Ett bostadshus i ett plan utformat för en familj som bedriver jordbruk. Husets långsträckta volym placeras längs med platsens terräng, på samma vis som de intilliggande gamla ekonomibyggnaderna.

 

Fritidshus, Stockholms skärgård, 2018

Högt beläget på södra Ingmarsö med utsikt över Stockholms mellanskärgård ligger detta hus med stora, höga och generella rum. Huset är klätt med obehandlad kärnfuru från Gotland, fönstren är tillverkade i Östergötland av Sörman snickeri och ytterdörrarna av industrityp är tillverkade i Skåne. Entreprenör - N&T Fastighetsservice Ab

 

Omdömen

INAARK - Arkitekt och Byggmästare AB har inte fått något omdöme ännu.