H

HIORT, MATILDA

Omdömen (0)

H

Matilda Hiort

  • Ringvägen 100, Södermalm och Evalundsvägen 164, Älta, 13834 Älta
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

HIORT, MATILDA ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om HIORT, MATILDA

Jag har arbetat inom ekonomi sedan 1999, som redovisningskonsult sedan 2006. Både som anställd på redovisningsbyrå samt i egenskap av byråledare.

Jag är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF, och arbetar i enlighet med god redovisningssed. Detta innebär att arbetet bedrivs enligt svensk standard för redovisningstjänster, Reko.
Varje kunds redovisning och ekonomi är dessutom unik och ska därför också få genuint och engagerat bemötande, vid varje kontakt.

Jag har riktat in mig på att hjälpa mindre ägarledda företag, men spridda över många olika branscher.
Jag tar löpande uppdrag, men även tids- eller uppgiftsbegränsade uppdrag.

Jag söker främst uppdrag i Storstockholm, men åtar mig uppdrag i hela Sverige.
Beroende på din geografiska placering samt dina behov och önskemål sköts uppdragen på plats hos dig som kund eller på distans hos mig på kontoret på Ringvägen 100, Södermalm.

Jag diskuterar gärna hur många timmar per månad just Ditt uppdrag beräknas ta, via telefon alternativt ett vid kort möte. Då får Du chans att beskriva uppdraget lite mer i detalj, samt känna om ett samarbete med mig är av intresse.
Jag tillämpar priser som ligger väl i linje med vad redovisningskonsulter idag debiterar, antingen per löpande timme eller fastpris/månad.
Finner vi varandra och vill starta ett samarbete, så är säker på att vi kan komma överens om en rimlig nivå för just ditt uppdrag.

Omdömen

HIORT, MATILDA har inte fått något omdöme ännu.