Företagets logotyp

Henrik Hållander Bygg o Kakel AB

Omdömen (1)

H

Henrik

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Henrik Hållander Bygg o Kakel AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Henrik Hållander Bygg o Kakel AB

Välkommen till HH Bygg & Kakel

Byggföretaget HH Bygg & Kakel drivs av Henrik Hållander som arbetat i byggbranschen i över 20 år.

Till oss kan du vända dig för professionell hjälp med det mesta inom bygg och renovering. Vi innehar dessutom våtrumscertifikat och är medlemmar i plattsättningsentreprenörers riksförbund.

Vårt kontor och verkstad finns på Glanshammarvägen 6 i Örebro, och vi utför alla slags små och stora byggprojekt i Örebro län.

Våtrumscertifikat enligt BBV
Vi är medlemmar i PER, plattsättningsentreprenörernas Riksförbund och innehar våtrumscertifikat enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum.

Vi är återförsäljare för Creoform kök.

Våra Tjänster

Renovera kök eller badrum:

Vi kan ta hand om hela entreprenaden vid renoveringsprojekt
Vi tar hand om totalentreprenaden för ditt renoveringsprojekt och samordnar kontakter samt sköter tidsplanering med övriga hantverkare så att projektet flyter på som det ska.

Allmän byggservice:

HH Bygg & Kakel utför byggserviceuppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Örebro län, och utför alla typer av små och stora renoveringar, om- och tillbyggnader samt nyproduktion av villor.
Bland byggprojekt som vi utför kan nämnas allt ifrån nybyggnation av villor i samarbete med Värsåsvillan, till ROT-arbeten som t.ex. byggnationer av carport/altan, byggnation av trädäck/altaner m.m.

Allt inom plattsättning, kakel, mosaik, klinkers:

Våra erfarna och våtrumscertifierade plattsättare behärskar allt inom plattsättning, kakling, renovering av badrum, tvättstugor och kök.

Totalentreprenader
Vi tar gärna hand om totalentreprenaden för ditt bygg eller renoveringsprojekt och samordnar kontakter samt sköter tidsplanering med övriga hantverkare så att projektet flyter på som det ska.

Utnyttja Rot-avdraget!

Nu har du möjlighet att göra Rot-avdrag och få skatterabatt på vår arbetskostnad vid de flesta arbeten som vi utför i din fastighet,

Välkommen att kontakta oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Referenser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdömen

avatar

Snabba och pålitliga

via Köksrenovering samt altanbygge i Nora kommun

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga