Företagets logotyp

Hammarö Kakelservice

Omdömen (0)

H

Joakim Olsson

  • Smultronvägen 8, 66343 Hammarö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Hammarö Kakelservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Hammarö Kakelservice

Hammarö Kakelservice erbjuder tjänster inom plattsättning, flytspackling och EPS-gjutning för både företag som privatperson.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Kakel i kök

Här kan ni se olika köksprojekt utfört av Hammarö Kakelservice. Kakel & klinkers Ni hittar även fler bilder på Instagram: Hammarokakelservice

 

Kakel & klinkers badrum

Här ser ni olika badrumsprojekt.

 

Entre/hall

Här ser ni olika projekt av entré/hallar.

 

Omdömen

Hammarö Kakelservice har inte fått något omdöme ännu.