Företagets logotyp

Höjdsnickarna Västerås AB

Omdömen (0)

H

Daniel Dahlvik

  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Höjdsnickarna Västerås AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Höjdsnickarna Västerås AB

Vi utför alla typer av snickeriarbeten, från renoveringar och ombyggnader till nybyggnation av t.ex. altan och attefallshus. Vi har dessutom specialistkompetens inom höghöjdsarbeten genom rope access. Besök vår Hemsida eller Facebooksida för referensprojekt och för att läsa mer om oss!

Länk till vårt referensarkiv:
http://hojdsnickarna.se/referenser/index.html

Länk till Facebooksida:
https://www.facebook.com/Höjdsnickarna-Västerås-AB-1400346313562976/?ref=bookmarks

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Höjdsnickarna Västerås AB har inte fått något omdöme ännu.