Företagets logotyp

Högstedt Rör & Bygg i Sundsvall AB

Omdömen (1)

H

Nils-Jonas Högstedt

  • Paviljongvägen 17, 85240 Sundsvall
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Högstedt Rör & Bygg i Sundsvall AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Högstedt Rör & Bygg i Sundsvall AB

Välkommen till Högstedt Rör & Bygg i Sundsvall AB
Vi är ett lokalt VVS & Bygg företag stationerat i Sundsvall. Startades 2007 som enskild firma av Jonas Högstedt som övergick till AB 2011.

Från renovering av badrum & rörarbeten till nybyggnationer.
Vi på Högstedt Rör & Bygg erbjuder er professionella VVS-montörer för rörarbeten och snickare med erfarenhet. Inom vvs kan vi erbjuda allt ifrån enklare blandarbyten till större nybyggnationer. Inom bygg kan vi erbjuda allt ifrån enklare reparationer till större utbygggnader. Alla kunder stora som små är viktiga för oss.

VÅRA RÖRMOKARE HJÄLPER DIG MED ALLT INOM VVS (AVLOPP, VATTEN & VÄRME)
Vi på Högstedts Rör & Bygg hjälper dig med allt inom VVS, installation och service.
Behöver du exempelvis hjälp med byte av rör i ditt hus eller fastighet har våra rörmokare lång erfarenhet av detta. Vi utför stambyten och installation och service av exempelvis golvvärme och värmepumpar.

Vi installerar och servar radiatorer, blandare, vattenmätare, hydrofoner med mera.

VÅRA ERFARNA SNICKARE & GOLVLÄGGARE HJÄLPER DIG MED ALLT INOM BYGG
Behöver du hjälp med nybyggnation, påbyggnation eller en utbyggnad av erfarna snickare? Då har vi rätt kompetens för att se till att det blir rätt gjort. Vi har lång erfarenhet av exempelvis byte av fasad, nybyggnation av altan samt byte av fönster och dörrar.

Behöver du hjälp med att renovera eller byta ut ditt kök hjälper våra snickare till med alltifrån byten av köksluckor till installation och dragning av rör samt installation och montering av vitvaror.

Ska du bygga till eller bygga ut? Vi hjälper dig med detta och ser till att din tillbyggnad blir rätt gjord och utfört på ett fackmannamässigt sätt.

NYBYGGNATION? VI HJÄLPER DIG MED ALLT INOM BYGG.
Vi erbjuder dig alltifrån planering, konstruktionsritningar samt inköp av material och uppförande av din nybyggnation. Vi har kompetens och lång erfarenhet inom både bygg och VVS och kan hjälpa dig med allt gällande nybyggnation, från grund till tak.

Vi finns på plats genom hela processen och hjälper dig genom att tillhandahålla kompetenta hantverkare och se till att hela byggnadsprocessen går smidigt tillväga och koordinerar de olika momenten som utförs vid ett nybygge.

Vi har hjälpt våra kunder i Sundsvall med omnejd med nybyggnationer sedan 2007.

Kontakta oss idag för en pålitlig samarbetspartner inom bygg och VVS i Sundsvall.

Omdömen

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga