H

Högsander VVS & Energi AB

Omdömen (3)

H

Lowe Högsander

 • Medlem på Dorunner sedan: 2010
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Högsander VVS & Energi AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Högsander VVS & Energi AB

Auktoriserad VVS installatör i Kalmar .
Specialist på värmepumpar och badrumsrenoveringar.
Högsander VVS är medlem i Svenska kyl och värmepumpföreningen och
Certifierad Bosch värmepartner.

Alla montörer är certifierade i Säker vatten installation.
Och utbildade på Bosch akademin i Tranås.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Läs mer

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP) är branschorganisationen som samlar tillverkare, importörer, installatörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ska initiera och genomföra aktiviteter som skapar lönsamhet i medlemsföretagen samt bidrar till att utveckla företagens marknad inom kyla, värme, energi och miljö.

certifikatlogo

INCERT kyl

Läs mer

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) utfärdar certifikat till företag som jobbar med köldmedier. (så som kylar och värmepumpar)

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

avatar

Service

via Installera luftvärmepump, Mörbylånga

Tips, trix och råd så att allt funkade hos mig som kund

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bra!

via Rörmokare, Kalmar

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Trevlig och hjälpsam

via Rörmokare, Kalmar

Arbetet drog ut på tiden. Det verkade bero på att grävaren inte hade tid vid den planerade veckan. Själva VVS-arbetet sköttes bra. Lowe är trevlig och hjälpsam och duktig. Grävföretaget som Högsander samarbetade med var jag mindre nöjd med. Grävaren dök inte upp fast han sa att han skulle komma, grävde av kabel samt är inte helt klar ännu.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga