H

Håkan Månsson ByggKonsult AB

Omdömen (0)

H

Håkan Månsson

  • Småskärsvägen 11, 13432 Gustavsberg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Håkan Månsson ByggKonsult AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Håkan Månsson ByggKonsult AB

Vi är ett byggföretag som levererar hantverkstjänster utan krångel.
Alla projekt förbereds noggrant, och vi gör alltid hembesök före offert utan kostnad och utan att du behöver binda dig för något.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Referenser

Köksrenovering Ballingslövkök

Total köksrenovering, rivning av befintligt kök och golv. Slipning och lack av trägolvet, Montering av nytt Ballingslöv kök. Renovering av väggar. Spackling och målning av tak och väggar. Inkoppling av el till alla förbrukare och spottar med dimmerfunktion.

 

Garderobsförvaring med lutande tak

Kunden bor i en villa med kattvind, byggd på 20 talet, och behövde hjälp att bygga lämplig förvaring. Vi byggde in standard garderober som anpassades till takets lutning. Bredvid garderoberna monterades en garderobsdörr så att man kan nå utrymmet bakom garderoberna. På andra sidan monterades skjutdörrar.

 

Uteplatser

Visar ett axplock av uteplatser som byggdes under sommaren 2013

 

IKEA kök

IKEA kök monteras lite då och då

 

Väggar och skjutdörrar

Vi byggde om ett stort sovrum, så att det blev sovrum, klädkammare och hall. Mellan rummen byggde vi in skjutdörrar. Allt spacklades och målades och vi drog in en del el

 

Omdömen

Håkan Månsson ByggKonsult AB har inte fått något omdöme ännu.