Företagets logotyp

Gren & Ros Bygg och Entreprenad Aktiebolag

Omdömen (1)

Kontaktperson

John Glenros

  • ASKEBYGATAN 13, 60355 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Gren & Ros Bygg och Entreprenad Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Gren & Ros Bygg och Entreprenad Aktiebolag

Välkommen till Gren & Ros Bygg

Gren & Ros Bygg och Entreprenad är ett levande byggföretag. Vi som driver företaget heter Robin Karlgren och John Glenros, och tillsammans har vi 30 års varierad yrkeslivserfarenhet inom branchen . Med ett hjärta för yrket eftersträvar vi alltid att leverera en helhetsprodukt med god kvalite. Våran styrka är en stark planering och organisationsförmåga vilket alltid påverkar slutproduktens kvalite i slutändan. Vi vet att byggandet handlar om förtroende, därför fäster vi stor vikt vid kommunikationen genom hela processen. Vi vet att allt byggande innebär många frågor och funderingar där är vi din starka partner och stöd i erat projekt.

Våra förstklassiga tjänster
- Nybyggnationer
- Om - och tillbyggnationer
- Kök & Badrum
- Altan och uterum
- Försäkringsärenden
- Golvläggning
- Inredningar
- Utvändiga arbeten
- Panel- och Fönsterbyten
- Garage
- Staket
- Mm.

Välkomna att höra av er med just ert projekt.

John & Robin

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

avatar

Pålitliga

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga