G

GRANDONS SERVICE AB

Omdömen (0)

G

Oscar Grandon

  • Kronborgsgränd 2, 16446 Kista
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

GRANDONS SERVICE AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om GRANDONS SERVICE AB

Välkommen till GRANDONS SERVICE AB

En byggfirma som satsar på kvalitet och service

En lyckad arbetsdag kommer inte av sig själv på en byggfirma. Hinder och problem dyker upp för oss som för alla andra. Vårt sätt att hantera dem är att se på dem med respekt för att sedan lösa dem tillsammans med er - våra kunder! Dessa problem har en viktig funktion i form av att de hjälper till att hålla oseriösa hantverkare borta från marknaden. Vårt mål har alltid varit och kommer alltid vara att utföra kvalitetshantverk. Utöver det försöker vi alltid hålla tidsplanen och budgeten.

Lyhörda och flexibla medarbetare

Som kund är du och dina önskemål väldigt viktiga för oss. Med lyhördhet,flexibilitet och engagemang arbetar våra medarbetare för att göra dig, vår kund helt nöjd med oss och det arbete vi utför. Kom gärna med synpunkter under arbetets gång, vi ser det som att du gör oss en tjänst i vår konstanta strävan att utvecklas.
Våran medarbetare stödjer dig med idéer som är baserade på vår erfarenhet, men vi lyssnar förstås på dig. Du har alltid sista ordet om du vill ha det. Vi tar aldrig genvägar och gnäller inte - vi arbetar hårt med ambitionen att hålla kvalitén och detaljarbetet på en mycket hög nivå.

Grandons Byggservice AB arbetar med renoveringar invändigt som kök,badrum,golv och måleri och vi har många års erfarenhet samt våran medarbetare har varit verksamt i branschen länge

Varmt välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfri besök och offert för ert projekt

Omdömen

GRANDONS SERVICE AB har inte fått något omdöme ännu.