Företagets logotyp

Gröndals Gatu- & Fasadrengöring AB

Omdömen (0)

G

Tobias Sjöberg

  • Elektravägen 10, 10073 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Gröndals Gatu- & Fasadrengöring AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Gröndals Gatu- & Fasadrengöring AB

Gröndals Gatu & Fasad AB startades 1996 som ett litet ambitiöst företag. Inte större än att ägaren själv var ute på fältet och arbetade. Det kundstyrda tänket finns fortfarande kvar och är en garanti för att de arbeten företaget lämnar efter sig håller absolut högsta kvalité. Vår målsättning är att ingen skall kunna utföra ett bättre arbete. Vi är idag ett väletablerat företag med högsta möjliga kreditvärdighet (AAA rating från Soliditet).

Vi har en platt organisation med mycket korta beslutsvägar och sätter en ära i att vara våra kunder till lags. Vi har en rutinerad och välutbildad personal som är vana att arbeta med både stora och små kunder. Vi har specialiserat oss på sanering, markrengöring, fasadrenovering och hydrofobering och har etablerat sig som ledande på den svenska marknaden. Gröndals Gatu & Fasad AB förfogar idag över 8 st flexibla arbetslag utrustade med den bästa mobila högtrycksutrustning som finns att tillgå.

Vi har de kraftfulla maskinerna de rätta specialverktygen och en kunnig, utbildad och ansvarsfull personal en oslagbar kombination om man vill ha riktigt rent. Miljön angår oss alla, eftersom den i så hög grad påverkar vår livskvalité. Vi prioriterar miljön genom att välja miljövänliga metoder och genom att investera i moderna och högeffektiva utrustningar. Detta gör att vi kan leverera effektivare och miljövänligare rengöring.

Vi hjälper dig med att skydda och vårda din fastighet. Gröndals Gatu & Fasadrengöring har en bred kompetens när det gäller proaktiv fastighetsvård

Våra tjänster

-YTBEHANDLING
Fasadimpregnering
Betongimpregnering
Klotterskydd

-SANERING
Högtryckstvätt
Fasadrengöring
Tuggummiborttagning
Klottersanering
Blästring

-MÅLNING
Rostskyddsmålning
Sprutmålning

Du är välkommen att kontakta någon av våra kontaktpersoner direkt om Du vill ha en offert eller om Du har frågor om våra tjänster

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

Omdömen

Gröndals Gatu- & Fasadrengöring AB har inte fått något omdöme ännu.