DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Gröndals Gatu- & Fasadrengöring AB

Om Gröndals Gatu- & Fasadrengöring AB

  • Tobias Sjöberg

  • Elektravägen 10,100 73 Stockholm

  • Medlem sedan 2016-11-16

Gröndals Gatu & Fasad AB startades 1996 som ett litet ambitiöst företag. Inte större än att ägaren själv var ute på fältet och arbetade. Det kundstyrda tänket finns fortfarande kvar och är en garanti för att de arbeten företaget lämnar efter sig håller absolut högsta kvalité. Vår målsättning är att ingen skall kunna utföra ett bättre arbete. Vi är idag ett väletablerat företag med högsta möjliga kreditvärdighet (AAA rating från Soliditet).

Vi har en platt organisation med mycket korta beslutsvägar och sätter en ära i att vara våra kunder till lags. Vi har en rutinerad och välutbildad personal som är vana att arbeta med både stora och små kunder. Vi har specialiserat oss på sanering, markrengöring, fasadrenovering och hydrofobering och har etablerat sig som ledande på den svenska marknaden. Gröndals Gatu & Fasad AB förfogar idag över 8 st flexibla arbetslag utrustade med den bästa mobila högtrycksutrustning som finns att tillgå.

Vi har de kraftfulla maskinerna de rätta specialverktygen och en kunnig, utbildad och ansvarsfull personal en oslagbar kombination om man vill ha riktigt rent. Miljön angår oss alla, eftersom den i så hög grad påverkar vår livskvalité. Vi prioriterar miljön genom att välja miljövänliga metoder och genom att investera i moderna och högeffektiva utrustningar. Detta gör att vi kan leverera effektivare och miljövänligare rengöring.

Vi hjälper dig med att skydda och vårda din fastighet. Gröndals Gatu & Fasadrengöring har en bred kompetens när det gäller proaktiv fastighetsvård

Våra tjänster

-YTBEHANDLING
Fasadimpregnering
Betongimpregnering
Klotterskydd

-SANERING
Högtryckstvätt
Fasadrengöring
Tuggummiborttagning
Klottersanering
Blästring

-MÅLNING
Rostskyddsmålning
Sprutmålning

Du är välkommen att kontakta någon av våra kontaktpersoner direkt om Du vill ha en offert eller om Du har frågor om våra tjänster

Certifikat & intyg

Soliditet - Högsta kreditvärdighet logotyp

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Soliditet - Högsta kreditvärdighet logotyp

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.