Företagets logotyp

G.P Massari AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Gry Pärnerklint

  • VÄRMEVÄGEN 8, 18336 Täby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

G.P Massari AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om G.P Massari AB

Företaget startade 2019, men vi har lång erfarenhet från att ha arbetat på de största byggarbetsplatserna i Stockholmsområdet.

Vi erbjuder helhetslösningar inom rivning för såväl stora som små kunder.
Alla uppdrag utförs av miljömedveten och erfaren personal.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

G.P Massari AB har inte fått något omdöme ännu.