G

Golvkillen Lagt Golv Ligger

Omdömen (0)

G

Christian Nilsson

  • Lilla Anrås 10 Mellangården, 45741 FJÄLLBACKA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Golvkillen Lagt Golv Ligger ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Golvkillen Lagt Golv Ligger

Golvkillen fallspacklar ditt våtrum lägger golvmatta och väggmatta i ditt badrum. Samt flytspacklar och lägger matta eller parkett i övriga delar av din bostad.
Innehar yrkesbevis.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

Golvkillen Lagt Golv Ligger har inte fått något omdöme ännu.