G

GMS i örebro AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Åsa Yxvall

  • Södra Bro 214, 70594 Örebro
  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

GMS i örebro AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om GMS i örebro AB

Gällersta Mark & Skötselarbeten Skötsel av utemiljö Mark och ombyggnad!

Trädgårdsarbete med det lilla extra!
Vi sköter utemiljöer, markarbete och snickerier till er på ett snyggt sätt och till ett bra pris.

”Vi ger gamla utemiljöer en ny chans för att visa dess rätta glans!”

GMS startade 2006 och våra anställda har över 35 års erfarenhet i branschen.

På GMS strävar vi alltid efter att uppfylla kundens önskemål – men bringar alltid det lilla extra! Vi vill att arbetet ska utföras så bra som möjligt för att människorna som vistas i miljön ska känna sig nöjda. Det är glädjen i att få göra fint åt andra som motiverar oss. Vi riktar oss mot både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

TJÄNSTER

-Bygg & Snickerier
Önskar du en förändring av din utemiljö i form av ett nytillverkat snickeri? Vi utför alla typer av snickerier – stora som små. Tidigare har vi tillverkat allt från altaner och soldäck, till små förråd, trappor och träblomlådor.

-Mark & ombyggnad
Vi skissar fram ett nytt utseende för er utemiljö! För att få bästa möjliga resultat utför vi allt grundarbete för er mark, så som rörläggning av vattenledningar och liknande – för att sedan avsluta med en ny fin gräsmatta eller varför inte stenplattor?

-Skötsel av utemiljö
Att rensa rabatter, klippa/trimma gräs, beskära träd och buskar är vår specialitet. Vi ser till att alla ytor är välstädade genom att utföra alla sorters arbeten som får din utemiljö att se fin och fräsch ut.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Omdömen

avatar
via Trädgårdsskötsel, Örebro

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga