Företagets logotyp

GME Gramic Development

Omdömen (0)

Kontaktperson

Michel Graf

  • Scheffers Gränd 23, 13563 Tyresö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

GME Gramic Development ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om GME Gramic Development

GME Gramic Development är ett teknik –och Ventilationsföretag som säljer och installerar lösningar inom luftbehandling i olika tillämpningsområden. Med egen filial i Stockholm kan vi snabbt och effektivt utföra servicearbeten hos kunder. GME Gramic Development har sitt säte i Tyresö och verksamheten har snart funnits i 25 år varav inriktning OVK -och luftinjustering i nyproduktion av bostäder de senaste 3 åren.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Funktionskontrollanterna i Sverige

Läs mer

Medlemmar i Funkis deltar i branschens besiktningsverksamhet av ventilationsanläggningar och byggnaders inomhusklimat. Detta innebär att ta ansvar för det yrkestekniska genomförandet, samt att tillgodose myndigheternas krav.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

OVK -och Luftinjustering

* Götenehus * Myresjöhus * A-hus * Villa Nordic * Eksjöhus * Fiskarhedenvilla * Blooc * Vimmerbyhus * Anebyhusgruppen * Moelven

Omdömen

GME Gramic Development har inte fått något omdöme ännu.