G

Glass Monkeys AB

Omdömen (0)

G

Tomasz Loks

  • Hjärtstensvägen 1 lgh 1203, 19636 KUNGSÄNGEN
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Glass Monkeys AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Glass Monkeys AB

Vi på Glass Monkeys AB erbjuder ett helhetskoncept gällande alla arbeten inom fönsterrenovering. Du behöver med andra ord inte hålla reda på flera företag och kontaktpersoner. Inte heller alla detaljer och allt som rör fönsterrenovering. De kan du tryggt överlämna till oss.

Vi renoverar Stockholms fönster! Detta har vi gjort med högsta kvalité och största arbetslust i många år. Vi har varit verksamma både i företags -, och privatprojekt. Bland våra kunder hittas allt från bostadsrättsföreningar till statliga fastigheter och villaägare. Varje uppdrag är unikt för oss. Varje kund är viktig oavsett jobbets storlek. För oss är det viktigt att leverera ett fläckfritt resultat i alla lägen.

Vi är stolta över vårt team som under många år arbetat hårt för att skapa en nöjd och stabil kundkrets åt företaget. Vi satsar på att skapa en trevlig och bra arbetsmiljö byggd på kommunikation och förståelse oss emellan. Vi tror att vår gemenskap speglas i vårt arbete därför försöker vi alltid att bygga upp en stark teamkänsla.

Vår djupa kunskap och gedigna erfarenhet ligger inom fönsterrenoveringar. Att blåsa liv i gamla träfönster från 50-talet är för oss lika viktigt som att totalrenovera en företagsfastighet med kostnadseffektiva energiglas. Vi ser det vackra både i det gamla och i det nya!

Att tillgodose kundernas behov är vårt främsta mål och har alltid varit vår ambition. Därför börjar vi varje uppdrag med ett kundmöte där vi får insyn på önskemål och preferenser. Därefter kombinerar vi just önskemålen med fastighetens egna möjligheter. Just den anpassningen är ett av våra specialområden – att få fastigheten att arbeta för dig som kund och enligt dina preferenser.

Välkommen till ett företag där de kompletta lösningarna är ett måste.

Kontakta oss gärna. Vi levererar förstklassiga fönsterprojekt!

Omdömen

Glass Monkeys AB har inte fått något omdöme ännu.