G

GIxxer Byggkonsult AB

Omdömen (0)

G

Tony Johansson

  • RÅGSVEDSVÄGEN 115, 12465 Bandhagen
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

GIxxer Byggkonsult AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om GIxxer Byggkonsult AB

Vi är ett företag med kompetens inom alla ROT arbeten från grund till tak. VI utför allt från ombyggnationer, stambyten, totalrenoveringar och takprojekt. Vi har även specialkompetens inom puts, murning och betong.

Vi hjälper dig med allt från grundarbeten, fasadarbeten, stambyte, golv, kök, spisar/kaminer, väggar, och tak. Vi utför byggnadsprojekt för privatkunder, kommersiella fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Även om Gixxer Byggkonsult AB är ett relativt nystartat bolag, så har vi som jobbar där många års erfarenhet av alla olika typer av hantverksarbete. Hos oss är kunden alltid i fokus, och vår målsättning är att du alltid skall vara nöjd med det vi gör.

Vi vill planera tillsammans med dig, lägga upp en rimlig tidsplan, ge bra förslag på upplägg och genomförande av uppdraget, samt att hålla en hög kvalitet på allt vi gör.


Hos oss får du hantverkare med yrkesbevis och behörighet. Hos oss pratar alla svenska så det blir lätt att gå igenom projektet, både före start samt under projektets gång.

Välkommen att kontakta oss för ett samtal och en offert.

Telefon: 0700 294473
Email: info@gixxerbygg.se

Omdömen

GIxxer Byggkonsult AB har inte fått något omdöme ännu.