Företagets logotyp

GGSS BYGG AB

Omdömen (0)

G

Nicolas Philipp

  • Ringleksvägen 42, 13236 Saltsjö-boo
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

GGSS BYGG AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om GGSS BYGG AB

Välkommen!

GGSS BYGG är ett mindre byggföretag som framgångsrikt tar sig an stora utmaningar.

Vi har verkat inom byggbranschen i över 25 år och erbjuder ett brett utbud av bygg- och renoveringstjänster. Vi genomför omfattande ny- och tillbyggnader, samt alla typer av renoveringar och förädlingsarbeten i bostads- och lokalytor. Vi finns i Stockholm och är primärt verksamma i stor-Stockholm samt angränsande län, men har även arbetat med större butikskedjor i hela Norden.

Våra hantverkare besitter en hög kompetens inom sina respektive områden, mångårig erfarenhet samt ett stort engagemang och kundfokus. Genom att ständigt och aktivt kompetensutveckla vår erfarna personal samt kontinuerligt följa upp våra projekt, kan vi erbjuda kunden en hög standard med innovativa och prisvärda lösningar.

Vår främsta prioritet är att erbjuda tjänster av hög kvalitet till ett attraktivt pris för kunden.

Vid offertförfrågan garanterar vi svar, och vid behov ett eventuellt kundbesök, inom 24 timmar, för att därefter kunna lämna ett kostnadsfritt prisförslag.

Maila eller ring oss redan idag.

Välkommen som kund!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

Omdömen

GGSS BYGG AB har inte fått något omdöme ännu.